Старший солдат Сергій Гринь нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ «Хрест хоробрих». Про це повідомляють у Донецькому обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Сергій Гринь проходить військову службу на посаді гранатометника 104 окремого батальйону 109 окремої бригади територіальної оборони. Бере участь у відбитті збройної агресії російської федерації проти України з лютого 2022 року.

11 квітня 2024 року, виконуючі бойове завдання на Донеччині, він проявив високий рівень професійної підготовки та мужності: у ході запеклих боїв з противником особисто знищив 11 військовослужбовців ворога, чим суттєво послабив його бойові спроможності.

«Солдат Сергій Гринь продемонстрував лідерські якості, вміння швидко орієнтуватися в складних бойових умовах та приймати правильні рішення, які забезпечили успішне виконання поставленого завдання», – зазначають в обласному ТЦК та СП.

За виконання завдання Сергій Гринь був нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України – «Хрест хоробрих».