Юні учасники покровського театру народної пісні «Златиця», створеного на базі музичної школи імені Леонтовича, вкотре стали переможцями Всеукраїнського та міжнародного пісенних фестивалів. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

ІІ Всеукраїнський благодійний фестиваль мистецтв «Паляниця Фест» відбувся у Харкові. Під час заходу творчі колективи з усієї України не лише демонстрували таланти, але й збирали кошти на тепловізор для 92 ОМБр (92 бригада) ЗСУ. За результатами фестивалю театр народної пісні «Златиця» посів три перші місця.

Схвальні відгуки журі та найвищу нагороду вокалісти музичної школи ім. Леонтовича отримали також під час участі у Міжнародному фестивалі «В унісон».

«Це вокально-інструментальний фестиваль музичних мистецтв, де був дуже прискіпливий відбір. Ми отримали два гран-прі, чим особливо пишаємось. Крім того, наша творча скарбничка поповнилась п’ятьма першими та двома другими місцями», – розповіла керівниця «Златиці» Ольга Овсієнко. 

За словами начальниці відділу культури Олени Олехнович, високий рівень конкуренції на фестивалі-конкурсі робить надбання наших конкурсантів ще більш значущими. 

«Від щирого серця вітаю учасників театру народної пісні «Златиця» музичної школи ім. Леонтовича з цією творчою перемогою. Попри ті негаразди, які відбуваються в нашій країні, складнощі в навчанні, дистанційний формат, покровські вокалісти завжди на висоті. Бажаю «Златиці» й надалі тримати цю високу планку рівня майстерності та виконання української пісні», – зазначила Олена Олехнович.