Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до закладів вищої освіти у 2020 році.

У 2020 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 21 травня з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови й літератури та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 1 червня по 15 червня 2020 року.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року

Математика - 21 травня (четвер)

Українська мова та література - 26 травня (вівторок)

Фізика - 28 травня (четвер)

Іспанська мова - 01 червня (понеділок)

Німецька мова - 01 червня (понеділок)

Французька мова - 01 червня (понеділок)

Англійська мова - 02 червня (вівторок)

Історія України - 04 червня (четвер)

Біологія - 09 червня (вівторок)

Географія - 11 червня (четвер)

Хімія - 15 червня (понеділок)

Оголошення результатів ЗНО

Оголошення результатів учасників зовнішнього тестування з математики та фізики відбудеться не пізніше 12 червня 2020 року; оголошення результатів з української мови та літератури, іноземних мов та історії України – не пізніше 20 червня 2020 року; оголошення результатів з біології, географії та хімії – не пізніше 24 червня 2020 року.

Розглядапеляційнихзаявщодорезультатівзовнішньогонезалежногооцінюваннярозпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 25 червня до 17 липня 2020 року.

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 22 липня 2020 року.

Донецький центр оцінювання якості освіти