29 серпня Покровська та Мирноградська громади зазнали чергових обстрілів з боку рф. За інформацією поліції Донецької області, двома ракетами «Іскандер» ворог поцілив по селу Рівне в Мирноградській громаді. Ще один «Іскандер» прилетів на околицю міста Покровська.

Як повідомляє кореспондент ТК «Орбіта» з місця події, в Рівному пошкоджено п'ятнадцять будинків. Жертв та поранених серед цивільного населення немає. Найбільших руйнувань зазнала велика приватна господарча споруда на околиці села.

«Відразу ж виїхала комісія, яка обстежувала ці будинки. Це незначні пошкодження: скло на вікнах, шифер. Одразу ж все фіксувалося та передавалося до адміністрації», розповіла староста Рівненского старостинського округу Ольга Черкасова.

Уранці наступного після обстрілу дня в Рівному працювали представники громадської організації «Проліска». Благодійники розподіляла будматеріали серед власників постраждалих будинків, аби ті змогли привести свої оселі до більш-менш належного стану.

«Сильно постраждала покрівля: повністю піднялася та опустилася, цвяхи забивали заново. Упав телевізор, і в гаражі впав дах», розповідає місцева жителька, яка прийшла за будматеріалами.

Ударною хвилею також зачепило багатоповерхівки на околиці Покровська.

Деталі – в сюжеті ТК «Орбіта».