У червні мешканці селища Шевченко пережили одні з найсильніших обстрілів населеного пункту.

Шевченківці практично відразу взялися за відновлення пошкоджених домівок, але будматеріали дуже дорогі та й не у всіх є можливість їх придбати. Тож сюди з гуманітарною допомогою прибула громадська організація «Проліска».

Було доставлено 100 будівельних наборів для екстреного ремонту житла від УВКБ ООН. Вони призначені для домогосподарств, які постраждали внаслідок обстрілів.

Один набір включає найнеобхідніше: листи ОСБ, дошки, рейки, листи тарпауліну, прозору плівку, монтажну піну, скотч, цвяхи та саморізи.

Жителі Шевченко радіють, що є люди, які не втомлюються допомагати іншим у цей надскладний час.

«Моя родина через ворожий обстріл, на жаль, опинились у скрутній ситуації, але приємно усвідомлювати, що про нас не забувають. Дякую керівництву Покровської МВА та благодійникам з ГО «Проліска», що своєчасно надали необхідну допомогу», - радіє жителька Шевченківського старостинського округу Світлана.

«Вчергове мешканці Покровської громади отримали допомогу від гуманітарної місії «Проліска». Щиро дякуємо представникам організації за допомогу в такий нелегкий час. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю», - підкреслила начальниця управління по роботі з територіями Олена Носач.