За добу російські війська обстріляли 5 населених пунктів Донецької області: Авдіївку, Сіверськ, Часів Яр, села Дружба й Костянтинівка.

У звіті Головного управління Національної поліції в Донецькій області йдеться, що за минулу добу нанесено 7 ударів по цивільному населенню Донеччини. Ворог використовував артилерію, міномети і танки.

У національній поліції повідомили, що обійшлось без жертв, але одна людина отримала поранення і було пошкоджено декілька житлових будинків.

«Унаслідок артилерійського удару в Сіверську поранено цивільну особу. У селі Дружба Торецької громади росіяни поцілили по трьох оселях. Інформації про постраждалих не находило», – констатують в поліції.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За добу евакуйовано ще 41 особу. З моменту початку обов'язкової евакуації – вже 89706 людей, зокрема 11331 дитину та 3999 осіб із інвалідністю.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 10 вересня російські війська завдали 13 ударів по цивільному населенню Донеччини та вбили трьох людей.