Перебої зі зв’язком та електрикою ускладнюють роботу Покровського центру надання адміністративних послуг, але він продовжує працювати. Про це розповіла начальниця ЦНАПу Алевтина Жук.

За її словами, адміністративні послуги можна отримати як в основному офісі в Покровську, так і в територіальних підрозділах – у мікрорайоні «Гірник» та місті Родинському. Також працює віддалене робоче місце у селі Гришине.

Читайте також: У Родинському запрацював підрозділ Покровського ЦНАПу

«На сьогоднішній день Центр надання адміністративних послуг працює в штатному режимі. Наші адміністратори працюють з 8 години до 17, але прийом і надання послуг здійснюється з 11 години до 15», – розповіла Алевтина Жук.

Роботу ЦНАПу ускладнюють перебої зі світлом та інтернет-зв’язком. Найбільш напружена ситуація – з оформленням паспортів.

«За відсутності світла немає підключення до Державної міграційної служби, тому може виникати проблема з отриманням паспортів. Але ми над цим працюємо», – зазначила Алевтина Жук.

Вона додала, що, найімовірніше, найближчим часом паспорти видаватимуть в Родинському – зараз йде підготовка.

Для зручності жителів Покровської громади, які вимушено виїхали до інших областей, створено інформаційно-консультаційні пункти Покровського ЦНАПу в містах Дніпро та Кропивницький. Вони призначені для інформування, консультування та подання заяв на отримання компенсації за знищене нерухоме майно.

Читайте також: Вже планують релокацію – як у Покровську працюють ЦНАП та нотаріус

Для отримання більш детальної інформації чи консультацій можна звертатися до ЦНАПу за телефоном: 0-800-334-304.