На вихідних у Покровську сталося дві дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими. Про це повідомили у Покровському районному управлінні поліції.

28 жовтня близько 18:20, рухаючись вулицею Ювілейна, 44-річний водій авто ВАЗ-21121 не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з мотоциклом «MUSSTANG». У результаті ДТП 62-річний мотоцикліст отримав травми та був доставлений до лікарні.

Цього ж дня на вулиці Захисників України 41-річний водій автомобіля «DAEWOO-Lanos», не обравши безпечну швидкість руху, допустив зіткнення з відбійником, після чого виїхав за межі проїжджої частини, де сталося загоряння транспортного засобу. Внаслідок аварії 8-річна дитина отримала травми.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Шановні водії! Поліцейські в черговий раз закликають до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Дотримуйтесь безпечної швидкості руху і відмовтеся від ризикованих маневрувань.

Раніше ми повідомляли, що поліція шукала свідків ДТП поблизу Родинського, в якій троє людей загинули, одна отримала травми.