У ранковому зведенні за вихідні Покровське районне управління поліції повідомило, що в Добропіллі сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалим. Далі докладніше.

Минулого дня 47-річний водій автомобіля «ГАЗ», рухаючись по одній з вулиць м. Добропілля, почав здійснювати розворот та скоїв зіткнення з мотоциклом «Motoleader».

Внаслідок зіткнення водій мотоцикла отримав травми.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре закликають водіїв не порушувати правила дорожнього руху та не створювати аварійних ситуацій.

Також у ранковому зведенні прес-служба Покровського РУП повідомила, що протягом вихідних до чергової частини надійшло 179 повідомлень про події та правопорушення, з них 19 — кримінального характеру. Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали мешканцям допомогу.

Було задокументовано 3 факти зберігання громадянами наркотичних речовин. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції викрили 8 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).