Протягом минулої доби у Покровську та Покровському районі сталося дві ДТП. Як повідомляє сайт Покровського відділу поліції, у першому випадку автомобіль «Лада Пріора» зіткнувся з маршруткою. Легкі тілесні ушкодження отримала одна з її пасажирок. У другому – водій автомобіля «ВАЗ 2109» запізно помітив чоловіка на дорозі та збив його.

Вчора до чергової частини Покровського відділу поліції надійшла інформація про те, що на одній з вулиць Покровська сталася дорожньо-транспортна пригода. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що 39-річний водій автомобіля «Лада Пріора» порушив Правила дорожнього руху і не надавши перевагу в русі маршрутному автобусу, врізався в нього. Внаслідок зіткнення незначні забої отримала 41-річна пасажирка маршрутного автобуса.

Відносно винуватця ДТП правоохоронці склали адміністративний протокол відповідно до ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася о 18.30 поблизу с. Даченське Покровського району. Встановлено, що рухаючись на автомобілі «ВАЗ 2109» в бік м. Селидове, водій не помітив, як на дорогу несподівано вийшов чоловік, тому не встиг загальмувати та скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм 67-річний мешканець Даченського помер у лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.