Протягом вихідних 8 та 9 липня до Покровського районного управління поліції надійшло 193 повідомлення про події та правопорушення, з них 18 – кримінального характеру. Про це повідомляють у Покровському РУП.

Троє громадян повідомили про скоєння шахрайських дій. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють зловмисників та закликають громадян не довіряти незнайомцям.

У Покровському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалася неповнолітня дівчина. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» КК України.

Правоохоронці задокументували факт зберігання наркотичних речовин. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції викрили 10 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).