Сьогодні, 8 грудня, поблизу Покровська сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Одного чоловіка допомагали діставати рятувальники. Подробиці повідомляє ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху М 04 поблизу Покровська, надійшло до Служби порятунку «101» сьогодні о 09:13.

Для надання допомоги на місце події виїхали рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю надзвичайники встановили, що внаслідок ДТП зіткнулись два легкових автомобілі Toyota Corolla, КІА Sorento та вантажний автомобіль MAN. Унаслідок зіткнення в легковому автомобілі заблоковано чоловіка.

Рятувальники деблокували постраждалого чоловіка з понівеченого легкового автомобіля та передали його працівникам швидкої медичної допомоги. Постраждалого направлено до ЦРЛ м. Покровськ.

Від Головного управління залучалось 7 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Через те, що на Донеччині погіршилась погода, рятувальники закликають водіїв бути максимально уважними та дотримуватись основних правил безпеки:

  • будьте уважними при проїздах мостів та естакад, адже в цих місцях найбільш ймовірне виникнення ожеледиці;
  • уникайте різких маневрів на дорозі;
  • не перевищуйте швидкість;
  • дотримуйтесь безпечної дистанції з автомобілями;
  • постійно стежте за ситуацією на дорозі;
  • по можливості перенесіть поїздку на світлу пору доби.

Якщо побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викликайте на допомогу Службу порятунку «101» або співробітників Національної поліції.