ДТЕК Донецькі електромережі ввів нову послугу для зручності клієнтів – передачу показів на сайті енергокомпанії без додаткової реєстрації. Це простий і швидкий спосіб, що заощадить час клієнтів.

«ДТЕК Донецькі електромережі, піклуючись про клієнтів і співробітників, створює зручні і безпечні умови нашої взаємодії. Ми розширили перелік дистанційних послуг. Передати покази лічильника тепер можна не тільки за телефонами кол-центру, через особистий кабінет і сторінку компанії в Фейсбук, а й просто через сайт компанії. Це зручно, економить час і не вимагає особистого контакту між клієнтом і працівником компанії», - зазначила керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Донецькі електромережі Олена Сенько.

Для передачі показів спожитої електроенергії необхідно:

Передавати покази приладів обліку спожитої електроенергії необхідно щомісяця в період: два останніх робочих дня поточного місяця - третій робочий день наступного місяця.

На період карантину Центри обслуговування клієнтів переведені на дистанційне обслуговування з 17 березня. Скористатися дистанційними сервісами можна:

  • на сайті компанії - http://dtek-dem.com.ua/;
  • зателефонувавши до кол-центру за телефонами +38 (096) 450 0 473; +38 (099) 450 0 473; (0629) 450 473;
  • направивши звернення по електронній пошті dtek_coordinators@beconnected.today;
  • звернувшись на сторінку ДТЕК Донецькі електромережі в Facebook.