До кінця тижня температура повітря в Україні буде потроху знижуватися, при цьому нестійка погода все ще збережеться. Про це повідомляє Meteoprog.com

«У другій половині цього тижня в Україні погода залишиться мінливою. У п'ятницю та суботу завдяки впливу антициклону опади припиняться, але у неділю відновляться з новою силою. При цьому температурний фон трохи знизиться», – повідомив кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич. 

У четвер, 9 листопада, в північних, східних та південних регіонах утримається дощова погода. На решті території України переважно без опадів. Вночі температура повітря становитиме +4...+9°С, у західних областях очікується 0...+5°С, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +7...+12°С. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, у Приазов'ї окремі пориви до 15-17 м/с.

У п'ятницю, 10 листопада, під впливом відрогу антициклону опадів не очікується. Вночі та вранці у центральній та південній частині місцями тумани. Уночі температура повітря буде в межах 0…+5°С, вдень підвищиться до +8…+13°С. Вітер змінних напрямків, 5-10 м/с.

У суботу, 11 листопада, переважно без опадів. Дощ очікується лише вдень на крайньому заході України. Температура повітря вночі +3...+8°С, вдень термометри покажуть +8...+13°С. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, удень на заході та півдні окремі пориви до 15-20 м/с.

У неділю, 12 листопада, вночі на заході України, а вранці та вдень у більшості областей, окрім східних, пройдуть дощі, місцями сильні. У Карпатах очікується дощ із мокрим снігом. Температура повітря вночі прогнозується в межах +3…+8°С, вдень повітря прогріється до +8…+13°С, у західній частині країни +4…+9°С. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як виникло полярне сяйво «Аврора», яке покровчани могли спостерігали 5 листопада