Наприкінці робочого тижня керівники комунальних підприємств, відділів та управлінь міської ради звітували про вже виконану роботу та обговорили план дій на найближчий час. Про хід апаратної наради повідомляє прес-служба Покровської міськради.

Першими доповіли керівники комунальних підприємств міста, робота яких направлена на швидку ліквідацію аварій та підтримку водо- і тепломереж у робочому стані.

Особливу увагу в зимовий період комунальники приділяють стану місцевих доріг. За словами начальника КП «БКП» Дениса Зусмановського, для підтримки шляхів у проїзному стані та закладання великих ям було використано тротуарну плитку та 85 тон відпрацьованого асфальту. Щоденно 3 одиниці спецтехніки працюють на вулиці Шмідта.

Активно ведуться роботи і з посипання тротуарів та дворів багатоповерхових житлових будинків. Лише за минулий тиждень двірники використали 19 тон піщано-сольової суміші.

Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо звернула увагу начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова на незадовільний стан шляхопроводу «Східний» (у народі - «горбатий міст») і зауважила, що останнім часом від місцевих мешканців надходить чимало скарг з цього приводу.

«Вже відіграний тендер на пломбування великих ям сумішшю щебню та технічної смоли. Але до цієї роботи ми зможемо приступити лише за умови «сухої погоди». Навесні виконаємо ямковий ремонт моста, а потім проведемо експертизу, на підставі якої буде розроблена кошторисно-проектна документація на капітальний ремонт споруди», - доповів Дмитро Візенков.

Обговорили присутні й епідеміологічну ситуацію у Покровській громаді, зокрема значне зростання кількості хворих на COVID-19.

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, наразі усі учні закладів середньої освіти перебувають на дистанційній формі навчання. На самоізоляції - і вихованці 13 груп дитячих садків.

Під час наради також заслухали звіти щодо роботи УСЗН, Управління сім'ї, молоді та спорту, охорони здоров'я та інших структурних підрозділів міськради.