З настанням сприятливих погодних умов наприкінці травня працівники житлово-комунального відділу Покровської міської ради планують приступити до поточного ремонту доріг. Також заплановано корегування проєктів з капітального ремонту головних автомагістралей міста. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

«Дороги Покровська, які знаходяться у незадовільному стані, ми поділили на дві категорії. Перша – це ті, що потребують виконання поточного (ямкового) ремонту. Цим питанням займаються спеціалісти житлово-комунального відділу міської ради. Вже розроблений графік виконання робіт, до яких планують приступити наприкінці травня, - розповів заступник Покровського міського голови Костянтин Мілютін.- Друга – дороги та магістралі, що потребують капітального ремонту. Ними займатимуться спеціалісти Управління капітального будівництва Покровської міської ради».

Наразі йде робота над корегуванням декількох проєктів, які стосуються ремонту вулиць Шмідта, Шосейної та Захисників України.

«Це досить дороговартісні проєкти. Щоб їх реалізувати, будемо звертатись за допомогою до голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленко. А поки все робимо послідовно, виконуємо інженерні вишукування. Це дасть розуміння, в якому сьогодні стані наші дороги та який фінансовий ресурс нам потрібен», - зауважив Костянтин Мілютін.