Сьогодні начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів провів прийом громадян. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

В першу чергу жителі звернулися до керівництва громади з проханнями про допомогу в ліквідації наслідків обстрілів. Здебільшого це стосується приватного сектору.

У багатьох домогосподарствах пошкоджені покрівлі, і військова адміністрація вже погодила виділення будівельних матеріалів для відновлювальних робіт. Одиноким та літнім людям буде надана допомога в проведенні ремонтів.

Також було чимало прохань щодо отримання матеріальної допомоги на лікування, оскільки багато людей потребують хірургічних втручань.

Крім цього, мешканці старостинських округів звернулися із заявками на підсипку доріг. Ці прохання також були взяті до уваги.

Серед іншого під час прийому звучали прохання щодо облаштування свердловин, сприяння в працевлаштуванні та інші особисті питання.

Загалом до очільника громади завітали 10 мешканців, ще з шістьма Сергій Добряк поспілкувався телефоном.

Керівник військової адміністрації закликав населення не нехтувати власною безпекою та евакуюватися. 

«Зростаюча інтенсивність обстрілів нашої громади не перестає бути прямою загрозою для місцевих мешканців, тому ми ще раз закликаємо населення бути обережними й в разі необхідності евакуюватися. Регулярні евакуаційні потяги курсують, тож будьте обережними та захищайте себе та своїх близьких, користуючись цією нагодою», – зазначив Сергій Добряк.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».