Донецький національний технічний університет запрошує IT-підприємців Донецької та Луганської областей взяти участь у семінарі «Інновації, засновані на ІТ – від аутсорсингу до розробки конкурентоспроможних продуктів і послуг». Про це повідомляється на сторінці вишу у Facebook.

«Ви майбутній IT-підприємець або давно відома IT-компанія, яка шукає шляхи розробки власних IT-продуктів?

У вересні 2020 року проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» та Інноваційний холдинг «Сікорскі Челендж» підписали грантову угоду «Стартап-школа «Sikorsky Challenge»: сприяння інноваційному розвитку та підприємницькій діяльності стартапів у цільових університетах Донецької та Луганської областей», - йдеться у повідомленні.

У рамках цього проєкту холдинг «Сікорскі Челендж» проведе два цикли одноденних семінарів «Інновації, засновані на ІТ – від аутсорсингу до розробки конкурентоспроможних продуктів і послуг» для IT-сектору.

Мета семінару – обговорити шляхи просування IT-компаній від аутсорсингу до розробки власних продуктів, програм і застосунків, що забезпечують їх стійкість і конкурентоспроможність на ринку.

Внаслідок цього місцеві підприємці ІТ-сектору отримують навички, що допоможуть їм монетизувати свої інноваційні ідеї за допомогою підходу на основі мінімально життєздатного продукту (MVP) і незалежної підприємницької діяльності, орієнтованої на розробку продукту.

Семінар проводитиметься Ігорем Пеером – бізнес-тренером із двадцятирічним досвідом у стратегічному плануванні, венчурному бізнесі на ранніх стадіях, розвитку бізнесу та маркетингу.

Ігор є радником Міністерства економіки та промисловості Ізраїлю зі стартап-проектів “MAOF”, членом правління Ізраїльської бізнес-асоціації, засновником і директором бізнес-інкубатора “BeNextIT” (Ізраїль) і співзасновником інноваційної екосистеми eAZI Start (Азербайджан).

Перший цикл семінарів відбудеться 12.04.2021 в ауд. 3.003 (новий хаб у підвалі третього корпусу ДонНТУ), початок – о 10:00.

Координатор – Гліб Ступак, glib.stupak@donntu.edu.ua

Реєстрація для участі у семінарі за посиланням: https://bit.ly/2U0NEKk