Донецька область стала переможцем за результатами реалізації президентської програми «Велике будівництво». Підсумки програми у 2020 році підбили на нараді під головуванням міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова та заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

«На згадку про цю подію отримав символічний пам’ятний подарунок - новорічні кульки з традиційними візерунками областей України й автографами голів ОДА... Приємно було почути слова щирої подяки на адресу команди Донецької ОДА та відчути підтримку колег – голів обласних державних адміністрацій», - написав голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Facebook.

Від себе він подякував за роботу колективу ДонОДА та спрогнозував, що наступний рік буде ще динамічнішим, адже область прагне втримати лідерство.

Нагадаємо, у рамках програми «Велике будівництво» на Донеччині було капітально відремонтовано школи у Красногорівці, Селидовому, Сіверську, Нікольському та Желанному, дитячі садочки відкрито у Бахмуті («Кріпиш», «Гусельки» та «Кульбабка»), Маріуполі («Юний моряк») та у Краматорську («Зернятко»). Щодо спортивних об’єктів, то у рамках проекту «Велике будівництво» три з них були побудовані «з нуля» - це стадіон у Волновасі, спортивний комплекс та крите футбольне поле у Краматорську, ще два об’єкти реконструювали - стадіони у Селидовому та Слов’янську.

Відновлюються та модернізуються приймальні відділення в лікарнях Донецької області. Проведено ремонти низки автомобільних доріг та мостів.

dn.gov.ua