Чергова група членів добровільної пожежно-рятувальної команди Покровська спільно з рятувальниками 9 ДПРЗ ліквідувала пожежу в екосистемі Гришинського старостинського округу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Завдяки злагодженій та оперативній діяльності служби ДСНС і добровольців-пожежників вдалося запобігти поширенню вогню. Пожежу було локалізовано у короткий строк», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, добровільна пожежно-рятувальна команда була створена на базі комунального підприємства «Муніципальна служба правопорядку» Покровська в грудні минулого року. Члени команди пройшли навчання пожежній справі, а з квітня приступили до чергувань.

Читайте також: Бореться з вогнем, допомагаючи ДСНС: у Покровську приступила до чергувань добровільна пожежна команда

«Від європейських друзів – представників благодійних фондів та гуманітарних організацій Покровську було передано спецтранспорт, а саме пожежні автівки, на яких місцеві рятувальники й виїжджають на надзвичайні події. Члени ДПРК пройшли фахове навчання, тож зараз застосовують набуті знання вже на практиці, надаючи посильну допомогу 9 Державному пожежно-рятувальному загону ДСНС України, який базується в Покровську», – зазначають у Покровській МВА.