Минулої суботи під час зіткнення двох автівок на автошляху Білицьке – Покровськ тілесні ушкодження отримали обоє водіїв та пасажир одного з авто. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

23 листопада близько 14.00 до чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Білицьке Покровськ сталася ДТП із постраждалими.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Chevrolet Aveo» 1974 року народження, рухаючись по трасі в бік міста Білицьке, не надав перевагу в русі автомобілю «Daewoo Lanos», який здійснював поворот з головної дороги на другорядну, внаслідок чого і сталося зіткнення.

Унаслідок аварії тілесні ушкодження отримав водій автомобіля «Chevrolet Aveo» та його 52-річний пасажир, а також 62-річний водій «Daewoo Lanos». Всі вони були відправлені до Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування.

Слідчим Добропільського відділення поліції інформація за даним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.