Добропільські поліцейські розшукали викрадений автомобіль у Слов’янському районі. Викрадачами виявились двоє мешканців Слов’янська, які таким чином хотіли здобути запчастини для своєї автівки. Тепер порушникам загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

6 листопада до Добропільського відділення поліції звернувся мешканець смт Новодонецьке та повідомив, що у нього викрали автомобіль. Чоловік розповів що ввечері залишив свою автівку ВАЗ 2106 у дворі багатоповерхового будинку, а вранці не знайшов машину там, де вона була припаркована.

На розшук транспортного засобу був орієнтований особовий склад підрозділу. Поліцейські опитували мешканців будинку, встановлювали можливих свідків, визначили можливі шляхи виїзду з населеного пункту та подальші напрямки його руху, переглядали відео з камер спостереження, які були встановлені  неподалік від місця викрадення автомобіля. В об’єктив однієї з камер потрапив момент скоєння злочину – зловмисники прибули на місце події на одній автівці, а поїхали вже на двох.

Як розповів начальник Добропільського відділення поліції Юрій Кондрацький, поліцейські вже наступної доби встановили, що до злочину причетні раніше судимі жителі Слов’янська 27 та 30 років. В ході розшукових заходів оперативники встановили й місце знаходження автомобіля. Він знаходився у лісосмузі Слов’янського району. Про те автівка була в розукомплектованому стані.

Зловмисники розповіли, що вирішили викрасти автомобіль аби зняти з нього необхідні запчастини для свого авто.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі.