Про зникнення 16-річної дитини мати повідомила до поліції лише на другу добу. Правоохоронці Добропільського відділення поліції вже за дві години розшукали хлопця та повернули його в родину, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Вчора до Добропільського відділення поліції звернулась мешканка Білицького із повідомленням про зникнення її неповнолітнього сина. Жінка розповіла, що ще ввечері 16 листопада хлопець пішов гуляти, але додому так і не повернувся.

На розшук неповнолітнього одразу ж були орієнтовані всі наряди правоохоронців, співробітники сектору ювенальної превенції опитували однокласників та знайомих хлопця, які могли мати інформацію відносно місця перебування зниклого. Вже за декілька годин поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітнього. Виявилось, що весь цей час він знаходився в гостях у свого приятеля.

Інспектори ювенальної превенції Добропільського відділення провели із хлопцем та його матір’ю профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому подібних випадків.