Комунальні підприємства Добропільської громади отримали нову спецтехніку вартістю понад 40 мільйонів гривень. Це два сміттєвози, три екскаватори-навантажувачі, два фронтальні навантажувачі, автовишка та самоскид – повідомляють у Добропільській міській військовій адміністрації.

Техніка надійшла наприкінці вересня у комунальні підприємства «Добропільська служба єдиного замовника», «Добропільський міський транспорт» та «Білицький міський парк культури та відпочинку». Її придбання стало можливим завдяки субвенції з державного бюджету на реалізацію проєктів, спрямованих на ліквідацію наслідків збройної агресії.

«Я вдячний обласній державній адміністрації, команді міської військової адміністрації та виконавчого комітету за злагоджену роботу. Завдяки цьому ми першими в області змогли отримати кошти, виділені з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, та реалізувати проєкт із закупівлі необхідної спецтехніки», – зазначив начальник Добропільської МВА Андрій Бондаренко.

За його словами, використання нової техніки дозволить забезпечити ефективне функціонування об’єктів комунального господарства, виконувати роботи з найменшими матеріальними витратами. Також ця техніка буде вкрай необхідна для відновлення та розвитку громади в післявоєнний час.

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що Покровська громада отримала ще понад 100 пластикових вікон від організації GEM для відновлення будинків, постраждалих від обстрілів.