З нагоди Дня захисників та захисниць України в Добропіллі провели урочисті заходи та встановили меморіальний стенд з іменами жителів громади, які загинули, боронячи країну. На заходах була присутня знімальна група ТК «Орбіта».

Захід почався з гімну України, який сьогодні сприймається із особливим завмиранням серця. Першим за титанічну роботу українським воїнам подякував начальник Добропільської міської військової адміністрації Андрій Бондаренко.

"Хочу подякувати тим, хто сьогодні на передовій, тим, хто дає нам змогу проводити такі заходи. Всі чекаємо перемоги, але хочу, щоб ця перемога була з найменшими втратами. Для цього прошу Пресвяту Богородицю уберегти від куль і ракет вас та ваших близьких", — висловився начальник МВА.

За самовіддане служіння народу воїнів нагородили подяками військової адміністрації.

Продовжились урочистості траурним мітингом біля пам’ятника на Алеї героїв. Тут було урочисто відкрито меморіальний стенд із портретами та іменами мешканців громади, які віддали свої життя, захищаючи рідний край. Право відкрити стенд надали стрільцю аеромобільної бригади десантно-штурмових військ ЗСУ Андрію Аскерову та захиснику "Азовсталі" Андрію Гончару.

Кожного, хто віддав своє життя за незалежність, згадали поіменно. Тепер кожен житель Добропілля, проходячи повз пам’ятний стенд, зможе подякувати своїм землякам, які до останнього були віддані своїй країні.

Більше про захід дивіться в сюжеті ТК "Орбіта"

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що пам'ятну дошку на честь загиблих військовослужбовців встановити у Гродівці.