Упродовж минулої доби, 4 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано шість порушень противником  домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

Так, режим припинення вогню війська противника порушили неподалік населених пунктів Новолуганське та Широкине. На цих ділянках ворог застосував автоматичний станковий гранатомет. У районі Гнутового, Авдіївки і Водяного противник вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Крім того, всупереч домовленостям Тристоронньої контактної групи, в районі населеного пункту Шуми відмічено проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування. Застосувавши стрілецьку зброю, воїни Об’єднаних сил збили безпілотник противника.

Від початку поточної доби, 5 листопада, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, порушень домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов режиму припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.