За добу 25 вересня Покровськ та навколишні населені пункти неодноразово ставали мішенню ворожих обстрілів. Про пошкодження повідомляє Покровська МВА.

Обстріл с.Новопавлівка стався вчора, 25 вересня о 15:00. Пошкоджено приватне домоволодіння. Загиблих та постраждалих немає.

Село Звірове потрапило під обстріл близько 18:00. Пошкоджено будинок та господарчі будівлі. Загиблих та постраждалих немає.

Увечері 25 вересня теж було неспокійно. Ворог вгатив по приватній забудові міста. Знищено господарчу споруду та покрівлю будинку площею 30 кв. м.

Унаслідок ворожого влучання був пошкоджений і один транспортний засіб, за кермом якого перебувала місцева жителька. Машина рухалась вулицею Захисників України, коли потрапила під обстріл. На щастя, власниця автомобіля не отримала тілесних ушкоджень, але потребувала допомоги через гостру реакцію на стрес та артеріальну гіпертензію.

Ворог цинічно завдає ударів по Покровську та старостинським округам громади, руйнуючи все, що для нас дороге та важливе. Щодня кількість пошкоджених та зруйнованих будинків і майна жителів Покровської громади зростає. Гинуть та отримають тяжкі поранення мирні люди.

Покровська МВА вчергове закликає не нехтувати власною безпекою та евакуюватись.