У другій декаді липня по всій Україні очікується нестійка погода з опадами та температурою в межах кліматичної норми. Огляд погодних умов на цей період підготував синоптик Ігор Кібальчич для meteoprog.com.

Періодичне проходження атмосферних фронтів призведе до випадання дощів різної інтенсивності по всій території України, тому зволоження буде достатнім, місцями надлишковим.

Якою ж буде погода для Покровського району, розглянемо далі.

Понеділок, 10 липня. Повітря прогріється до +22°С, на небі буде хмарно, інколи проглядатиме сонечко. Існує невелика ймовірність опадів.

Вівторок, 11 липня. Стовпчик термометра вдень підніметься до +23°С, проте вночі буде тільки +13°С. Ймовірність дощу складає 60%.

Середа, 12 липня. Синоптики прогнозують рясні дощі вночі, вдень максимально +20°С, вночі все ті ж +13°С.

Четвер, 13 липня. Вдень потеплішає до +26°С, вночі так і залишаться +13°С. Ймовірність опадів невелика – 20%.

П'ятниця, 14 липня. Поливатиме дощами з імовірністю 30%. Вдень мешканці Покровська насолоджуватимуться повітрям з температурою +29°С. Вночі можна буде відпочити при комфортних +17°С.

У суботу, 15 липня, в східній частині України можливе посилення вітру до 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби істотно не змінюватиметься і триматиметься в межах +20…+18°С. Ймовірність опадів складає 30%.

У неділю, 16 липня, вночі без опадів, удень у східних областях невеликі короткочасні дощі та грози. Вдень стовпчик термометра підніметься до комфортних +26°С, уночі не впаде нижче +16°С.

Тож упродовж тижня тримайте при собі парасольку та згадайте, де у вас лежать теплі речі.