Рятувальники застерігають від прогулянок під розлогими деревами та поблизу рекламних щитів через посилення вітру

Жителям Донеччини слід бути обережними, адже 28 жовтня на території області прогнозується посилення вітру. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуації України у Донецькій області.

Так, за інформацією Донецького регіонального центру з гідрометеорології , вдень 28 жовтня на території Донецької області очікується посилення південно-західного вітру, 15-20 м/с (I рівень небезпечності, колір жовтий).

«Шановні громадяни! Намагайтесь не ходити під розлогими деревами, тримайтесь подалі від рекламних щитів та ліній електропередачі, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження», – попереджають рятувальники.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в зв'язку з формуванням активного південного циклону «Armin» та його подальшим переміщенням через територію України 28 жовтня по всій країні спостерігатиметься штормова погода. Проходження циклону також супроводжуватиметься випаданням дощів, у південних та східних регіонах місцями з грозами. Температурне тло протягом вихідних збережеться аномально високим.