Чергова партія пластикових вікон від американської організації GEM надійшла до Покровської громади. Цього разу мешканцям будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів, привезли 131 пластикову конструкцію. Про це повідомив голова гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

«Ці якісні трикамерні вікна з гарною шумоізоляцією. Ми дуже вдячні за таку підтримку. Вікна буде встановлювати місцева підрядна організація, вони вже не перший місяць працюють. Встановлення буде закінчено орієнтовно протягом тижня», – розповідає Дмитро Єрмолович. 

Це вже четвертий подібний вантаж, який американська некомерційна організація GEM передає для Покровської громади, починаючи з вересня. 41 вікно встановлять у сусідньому Родинському. Там також є багатоквартирні будинки, в яких потрощило вікна минулого року.

Загалом до Покровської громади вже доставили 728 конструкцій, з яких близько 200 було встановлено в будинках мікрорайону «Сонячний», ще 398 змонтовані у центральній частині Покровська. Незабаром очікується ще одна партія.

Детальніше про співробітництво організації GEM та Покровської громади – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що ГО «Проліска» передала до Покровської громади гуманітарний вантаж для ВПО