До кінця серпня Покровська громада отримає черговий гуманітарний вантаж від Фонду Ріната Ахметова. Про це повідомляє Покровська міськрада.

У логістичному центрі компанії Метінвест в Польщі вже закінчується формування «наборів виживання», які буде розподілено по всіх куточках України. Чекають на гуманітарну допомогу і в Покровській громаді. За словами заступниці покровського міського голови Маргарити Ідрісової, яка перебуває з робочим візитом у Польщі, таких наборів буде понад 10 тисяч. 

Видаватимуть їх в гуманітарних штабах за місцем евакуації мешканців Покровської громади. Тобто отримати продукти харчування матимуть змогу люди, які прийняли рішення евакуюватися до більш безпечних регіонів.

«Компанія Метінвест є соціально направленим підприємством, яке ніколи не полишало без допомоги нашу громаду. І навіть у такі важкі часи продовжує забезпечувати наших мешканців усім необхідним: харчовими продуктами, засобами гігієни, амуніцією та медикаментами. Вдячні компанії Метінвест за таку дієву та вчасну допомогу», – зазначила Маргарита Ідрісова. 

Нагадаємо, від початку російського вторгнення в Україну компанія Метінвест активно допомагає мешканцям громад, які зазнали руйнувань і потребують допомоги. 

З перших днів війни Покровська громада отримала від компанії понад 20 тисяч продуктових наборів, які містили продукти тривалого зберігання. Крім того, працівників комунальних закладів, які задіяні в ліквідації наслідків обстрілів та руйнувань, група Метінвест забезпечила засобами особистого захисту – бронежилетами та касками.