У Покровську весь день тривало розбирання завалів після вчорашнього російського обстрілу. На місці прильоту побувала і знімальна група телекомпанії «Орбіта».

«Перша ракета прилетіла о 19.15, друга – о 19.52. Це стандартний рашистський сценарій: 30-40 хвилин між ракетами. Коли рятувальники приходять рятувати життя людей, то прилітає друга ракета, і кількість жертв зростає», – зазначив начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Як повідомили в ДСНС, аварійно-рятувальні роботи у житловій 5-поверхівці Покровська були завершені сьогодні о 16:40. За попередньою інформацією, загинуло 7 осіб, постраждали ще 82 людини.

Спеціалісти підраховують  кількість зруйнованого та пошкодженого житла. У будинках, що були в епіцентрі прильотів, вилетіло щонайменше дві тисячі вікон. О десятій годині ранку вже привезли першу партію будівельних матеріалів, що допоможе закрити вибиті вікна, балконні та дверні отвори. Містянам допомагають всі служби, а також благодійні організації.

Станіслав потрапив в об’єктив іноземного фотографа, коли допомагав пораненій жінці. Сьогодні  він прибирає наслідки руйнувань і згадує учорашній вечір.

«Усі вибігли, почали надавати першу допомогу. Співробітники поліції та ДСНС, звісно, великі молодці – вони врятували сотні людей, оперативно вивели всіх до безпечної зони. І буквально через півгодини прилетіла друга ракета – це було пекло», – розповідає пан Станіслав.

Більше подробиць – у сюжеті ТК «Орбіта».