З 1 січня почала працювати лінія для військовослужбовців та членів їхніх сімей за коротким номером 1512. Про це повідомили у Міністерстві оборони України

«Для Уряду та МОУ є дуже важливим надати максимально якісні послуги та підтримку, адже йдеться про вирішення проблем наших захисників та захисниць. Відповідати на запити будуть найкращі спеціалісти Урядового контактного центру, серед них і психологи, які зможуть надати необхідну допомогу», – йдеться в повідомленні. 

За номером гарячої лінії військовослужбовці та члени їхніх сімей можуть отримати консультацію зі складних та болючих питань. Реєстрацію звернень цілодобову здійснюватимуть десятки високопрофесійних працівників Урядового контактного центру. 

Також продовжує роботу номер гарячої лінії МОУ 0-800-500-442, який доступний для користувачів усіх операторів мобільного зв’язку. За новим номером гаряча лінія доступна для користувачів всіх національних операторів, окрім «Київстар», у звʼязку з технічними налаштуваннями, які виправлять найближчим часом.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Кабінет міністрів України вніс до Верховної ради законопроект «Про удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби».