У світі є безліч історій, коли сім’ї випадковим чином з’єднуються. Так, нещодавно американка Кеті Пейдж всиновила двох дітей та згодом дізналася, що вони є рідними братом і сестрою.

Чому Кеті вирішила всиновити дітей? Розлучення змінило багато її життєвих планів. Пейдж спочатку почала допомагати дітям з дитбудинку знайти тимчасово люблячий прийомний будинок, пише видання Motherly.

Так, у 2016 році жінка вирішила і собі спробувати та почала виховувати новонародженого хлопчика, якого залишили в місцевій лікарні. Вона полюбила цього хлопчика та назвала його Грейсоном, і була вражена, коли їй – одинокій мамі – дозволили всиновити його через 11 місяців.

Через два тижні після того, як Грейсон був офіційно усиновлений, Пейдж зателефонували і розповіли про дівчинку, яка потребувала невідкладної допомоги. Жінка зворушена історією дитини, взяла на виховання її теж.

Вже з часом Пейдж почала помічати, що у двох немовлят багато подібних особливостей, але в документах на папері не було вказано, що немовлята – біологічні родичі. Помічаючи все більше доказів, Кеті вирішила провести для дітей ДНК-тест і в 2018 році Грейсона і Ханну офіційно визнали братом і сестрою після того, як Пейдж дозволили всиновити дівчинку.