У Покровську для вихованців дитячих садків організували розважальну програму на честь Дня Святого Миколая. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Захід пройшов в укритті одного з дитячих садків. Діти співали, танцювали, брали участь в іграх та приймали вітання від Святого Миколая. А потім на малечу чекали смачні подарунки.

Вітати та роздавати подарунки дітям, які залишаються в громаді, почали саме з Дня Святого Миколая. Набори солодощів надали благодійники, і першими їх отримують дошкільнята. 

«Понад 1200 дітей – ми від сьогодні роздаємо їм подарунки від благодійної організації «Nova Ukraine». Дуже їм вдячні, ми з ними вже давно співпрацюємо, від початку повномасштабного вторгнення. Вони забезпечують і наші пункти незламності, і допомагають по медицині», – розповідає заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарита Ідрісова.

Найближчим часом солодкі подарунки отримають і школярі, які перебувають в громаді – з першого по одинадцятий клас. Особливу увагу приділять соціально незахищеним верствам населення. Не залишаться без подарунків і юні покровчани, які зараз знаходяться в евакуації в інших областях України.

«Дійдуть і до них подарунки. На наших евакуаційних пунктах в інших містах ми також будемо видавати подарунки та вітати нашу малечу», – пояснила Маргарита Ідрісова. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як привітали зі святом Святого Миколая вихованців реабілітаційного центру «Милосердя»