Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий прийом громадян. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Більшість питань стосувалася ліквідації наслідків обстрілів, зокрема відновлення пошкоджених покрівель у багатоквартирних та приватних будинках.

«У нас катастрофа – відкритий дах», – з цих слів розпочали свою розповідь мешканці будинку, що постраждав унаслідок російського обстрілу.

На що отримали відповідь: необхідні матеріали для ремонту даху вже є, сертифіковані покрівельники розпочнуть працювати не пізніше наступного понеділка.

Зі зверненням щодо відкритого даху завітав на прийом і житель приватного сектору. Його житло також постраждало від обстрілу. Однак, як пояснив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель, після обстеження  будинок визнано непридатним для житла, перебувати в ньому небезпечно. Тож чоловікові запропонували подати документи на єВідновлення для отримання житлового сертифікату. 

Покрівля, що протікає, є проблемою 12-річної давнини для жителів будинку в мікрорайоні «Гірник». Будинок обслуговує ФОП, тому місцева влада поки не може посприяти ремонту покрівлі. Але незабаром це зміниться: будинок перейде на обслуговування до комунального підприємства.

«Щодо ремонту покрівель в деяких будинках – як і казали, ми йдемо за планом. По-перше, було створення комунального підприємства. Зараз можна сказати, що пів міста перейде до обслуговування комунальним підприємством міським. Тому місту буде легше надавати гроші з бюджету і буде легше вирішувати проблеми наших комунальних будівель, що накопичувалися роками», – зазначив Сергій Добряк.

Усього на особистому прийомі очільника міської військової адміністрації розглянули 9 звернень: як приватних, так і колективних.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, з якими питаннями покровчани зверталися на один з попередніх прийомів Сергія Добряка.