Медики Покровська продовжують боротися з розповсюдженням захворюваності на COVID-19. За статистикою, цього тижня рівень виявлення нових випадків дещо знизився, інформує прес-служба Покровської міськради.

За інформацією відділу охорони здоров’я Покровської міської ради, на цьому тижні виявлено 13 нових випадків захворювання на COVID-19. Це на 27% менше показників минулого тижня.

В інфекційному відділенні Покровської КЛІЛ перебуває на лікуванні 30 пацієнтів, п’ятеро з яких потребують штучної вентиляції легень.

За даними медиків, рівень завантаженості ковідного відділення збільшився на 22,5%. Попри це, лікарі на 100% забезпечені киснем, засобами індивідуального захисту, дезінфекційними засобами та медикаментами.

За весь період проведення кампанії з вакцинації щеплення зробили понад 11,5 тисяч покровчан. Минулого тижня 562 особи вакциновані первинно, 435 – повторно.

Продовжує роботу Центр вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19, який розмістився у палаці культури ШУ «ПОКРОВСЬКЕ». Минулими вихідними щеплення отримали 89 місцевих мешканців.