Активна молодь Покровська відправить українським захисникам партію ліків. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Представники покровської молодіжної ради організовують та долучаються до акцій на підтримку ЗСУ, зокрема, беруть участь у патріотичних заходах, плетуть маскувальні засоби тощо. Займається молодь й збором медичних препаратів, амуніції та харчових продуктів. Так, днями було зібрано чималу партію ліків, яку найближчим часом передадуть у найгарячіші точки на передову», – йдеться у повідомленні.

До сортування долучилися дівчата з активу покровської молодіжної рада. Разом вони упорядкували та упакували медикаменти в коробки.

«Вражає, наскільки об’єднались та активізувались наші люди у найтяжчі для країни часи. Працівники спортивної галузі – завжди серед перших на розвантаженні гуманітарної допомоги, представники молоді – одні з лідерів у волонтерстві та підтримці ЗСУ», – підкреслив начальник управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

Раніше повідомлялося, що представники молодіжних рад Покровська та Мирнограда разом розмальовували гільзи, виготовляли обереги та плели маскувальні сітки для ЗСУ.