Осінь поступово відбирає позиції в літа. Це помітно по доволі прохолодних ночах. Хоча вдень сонечко все ще припікає доволі сильно. Чи чекати на початок сезону дощів – дізнаєтесь із прогнозу, який ми підготували за інформацією сайту METEOPROG.COM.

У понеділок, 11 вересня, максимальна температура в Покровську вдень становитиме +23°С, вночі стовпчик термометра опуститься до +16°С. Прогнозується невелика хмарність, без опадів. Вітер переважно північний, 3-4 м/с.

У вівторок, 12 вересня, температура повітря коливатиметься від +22°С вдень до +16°С вночі. Протягом дня очікується хмарність, але без опадів. Східний вітер зміниться північно-східним, 2-3 м/с.

У середу, 13 вересня, стовпчик термометра не підніметься вище +22°С вдень та +15°С вночі. Хмарність вночі закінчиться дощиком зранку. Вітер переважно східний, 2-3 м/с.

У четвер, 14 вересня, повітря вдень прогріється до +24°С, вночі на нас чекають +14°С. Хмарки на небі будуть тільки вранці, протягом доби сонячно, без опадів. Вітер змінних напрямків, 2-3 м/с.

П’ятниця, 15 вересня. Очікується хмарна погода. Повітря прогріється до +23°С в денні часи, вночі термометри покажуть +14°С. Опадів не передбачається. Вітер східний, його швидкість складе 3-4 м/с.

Субота, 16 вересня, за синоптичною ситуацією не відрізнятиметься від більшості днів тижня: вдень стовпчик термометра не підніметься вище +24°С, уночі та вранці +13°С. Доба буде ясною. Вітер північно-східний, 4-5 м/с.

У неділю, 17 вересня, очікуються все ті ж +23°С вдень та +14°С вночі. Хмари на небі будуть тільки зранку, опадів не прогнозується. Вітер північно-східний, 4-6 м/с.

Отже, на нас чекає тиждень з доволі одноманітною погодою. Насолоджуймось теплими днями та даруймо приємні емоції оточуючим!..