Унаслідок ворожого обстрілу жителі Покровської громади залишились без газу, але виконати ремонтні роботи наразі немає можливості. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, відповідаючи на питання про ситуацію в місті Покровську.

«Ворог кожного дня обстрілює місто Покровськ. Тільки вчора окупанти зруйнували газорозподільчу станцію, і тепер 28 тисяч людей залишаються без газопостачання», – зазначив очільник Донеччини.

За його словами, зараз у Покровську працюють банкомати та невеликі крамнички, але поступово вони закриваються.

«З кожним днем все менше і менше і крамничок, і банкомати закриваються, тому що не буде ні світла, ні води. І, як я уже наголосив, зараз 28 тисяч людей залишаються без газопостачання – і відремонтувати на теперішній час немає можливості, тому що ворог обстрілює кожного дня і кожного часу наші ремонті бригади», – повідомив Вадим Філашкін.

Він додав, що на сьогодні в Покровській громаді залишається 28 тисяч людей, у місті Покровську – 18 тисяч людей та 522 дитини. Тільки за півтора місяці з Покровська виїхали більше 20 тисяч людей та 3 тисяч дітей.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровська громада залишилась без газу внаслідок ворожого обстрілу. Також у громаді припинено водопостачання через зупинку єдиного резервного джерела – модульної фільтрувальної станції