Календарна осінь не поспішає вступати в свої права. Судячи з прогнозу синоптиків сайту METEOPROG.COM, тиждень, що настав, для мешканців Покровської громади буде теплим, сухим та сонячним.

У понеділок, 25 вересня, максимальна температура в Покровську вдень становитиме +26°С, вночі стовпчик термометра показував до +17°С. Весь день буде ясним, без опадів. Вітер східний, 4-6 м/с.

У вівторок, 26 вересня, погода не відрізнятиметься від понеділка: температура повітря коливатиметься від +27°С вдень до +17°С вночі. Протягом дня сонце періодично ховатиметься за хмарами, але опадів не синоптики обіцяють. Північно-східний вітер зміниться східним, його швидкість складе 4-6 м/с.

У середу, 27 вересня, стовпчик термометра не підніметься вище +18°С вночі та +27°С вдень. Ясно, без опадів. Вітер переважно східний, 4-7 м/с.

У четвер, 28 вересня, вночі на нас чекають +17°С, вдень повітря прогріється до літніх +28°С. Увечері невелика хмарність, без опадів. Вітер переважно східний, 4-7 м/с.

Ніч п’ятниці, 29 вересня, буде хмарною. Хмари на небі спостерігатимуться протягом усього дня. Роз’ясниться тільки увечері. Опадів не прогнозується. Повітря прогріється до +27°С в денні часи, вночі термометри покажуть +17°С. Вітер східний, його швидкість складе 4-6 м/с.

Субота, 30 вересня, за синоптичною ситуацією не відрізнятиметься від більшості днів тижня: вдень стовпчик термометра підніметься до +26°С, уночі та вранці він показуватиме +17°С. Доба буде ясною, хмари на небі з’являться ближче до вечора. Вітер східний, 3-4 м/с.

У неділю, 1 жовтня, очікуються +24°С вдень та +16°С вночі. День буде хмарним, але без опадів. Вітер змінних напрямків, 1-5 м/с.

Отже, літні речі все ще будуть актуальними. Гарного нам настрою!