Підготовка Донеччини до осінньо-зимового періоду. Такою була основна тема брифінгу начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка.

- Донеччина продовжує підготовку до проходження осінньо-зимового періоду 2023-2024 років. Керівництво області не виключає, що цей сезон буде вкрай важким, але наразі робиться усе можливе, щоб область пройшла його без значних проблем, - зазначив під час брифінгу начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко. - Підготовка до початку опалювального сезону охоплює всю підконтрольну частину області. Планується, що централізоване опалення буде здійснюватися у всіх громадах, які отримували його впродовж минулого опалювального сезону. Крім того, триває процес визначення альтернативних джерел опалення у деокупованих громадах та громадах, в яких неможливо подавати тепло в оселі за довоєнною схемою. Зокрема, вже триває переведення Селидівської громади на альтернативні джерела теплопостачання.

Презентував керівник і план першочергових дій на деокупованих територіях, адже є очікування, що найближчим часом лінія фронту буде змінена.

Йшла мова також про майбутній освітній процес у навчальних закладах області.

Докладніше про це дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».