Вихованці спортивного клубу «Альтаїр» із Покровська вибороли золоті медалі на Чемпіонаті Європи з черлідингу. Про це повідомила керівниця секції з черлідингу обласної ДЮСШ Наталія Коновалюк.

Чемпіонат проходив з 30 червня по 2 липня в італійській Вероні. У ньому взяли участь 3 тисячі спортсменів із 22 країн.

Вихованці «Альтаїру» гідно представили Донецьку область у складі збірної України. 16-річні Данило Шумейко та Вікторія Губа вибороли золоті медалі в програмі «хіп-хоп дует» серед юніорів. А 14-річна Софія Парубова стала чемпіонкою Європи в складі джаз-команди.

«Оскільки в 2022 року в Афінах ми вже стали чемпіонами Європи, то ми були запрошені та потрапили одразу до фіналу. І там ми посіли перше місце», – зазначає Наталія Коновалюк.

Керівники Покровського громади привітали юних чемпіонів та їхню наставницю із вдалими виступами. Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Дорбряк вручив їм грошові сертифікати.

Тренерка та її вихованці кажуть, що це є стимулом до ще більших досягнень. Поки ж у «Альтаїрі» чекають на нових майбутніх чемпіонів та оголошують набір дітей від 5-6 років. Подробиці – в сюжеті ТК «Орбіта».