На Багамських островах через місяць після урагану "Доріан" під завалами зруйнованого будинку знайшли живе цуценя. Про це розповіли волонтери організації Big Dog Ranch Rescue, передає CNN.

Собаку виявили у місті Марш-Харбор за допомогою інфрачервоного давача безпілотника, розповів речник організації Чейз Скотт. За його словами, тварину знайшли під розбитим склом, кондиціонером та будівельним сміттям.

Однорічний собака змішаної породи виживав лише на дощовій воді. Коли його дістали з-під уламків, він був "шкірою та кістками" і не міг ходити. Попри свій жахливий стан, цуценя, яке волонтери назвали "Чудом", привітало своїх рятувальників крутінням хвоста.

Скотт сказав, що вони забезпечують тварину медичною та емоційною підтримкою, і сподіваються на повне її одужання. Якщо власники "Чуда" за ним не з'являться, то собаку віддадуть комусь іншому.

Ураган "Доріан" вразив Багами на початку вересня, вбивши десятки людей, сотні інших зникли безвісти. Масова евакуація призвела до того, що численні тварини були покинуті. Наразі волонтери Big Dog Ranch Rescue врятували 139 собак.