Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки СБ України викрили та затримали на хабарах двох оперуповноважених Лиманського відділення поліції. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що поліцейські вимагали 20 тисяч гривень від місцевого мешканця за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Правоохоронці затримали майора та капітана поліції у Лимані біля райвідділу під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. У межах досудового розслідування перевіряється можлива причетність до протиправної діяльності співробітників інших правоохоронних органів.

Операція проводилась спільно зі слідчими  теруправління ДБР, розташованого у м. Краматорськ, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Донецького гарнізону.