«Донецькі енергетичні послуги» першими в Україні запустили голосового бота, який приймає показники лічильників у клієнтів. З 30 серпня по 2 вересня він зафіксував дані від 2800 споживачів. Це приблизно як допомогти населенню цілого Урзуфа та у 9 разів більше, ніж за цей час може прийняти один оператор контакт-центру.

«Донецькі енергетичні послуги» піклуються про час клієнтів, які звертаються до контакт-центру. Саме тому запустили голосового бота. Відтепер споживачі можуть швидко передати дані, не чекаючи з’єднання з оператором.

Роман впорався з роботою, тому і надалі прийматиме показники лічильників від споживачів. Щоб повідомити показники лічильника, клієнтові треба зателефонувати за номерами (067) 652 60 00 і (0629) 52 60 00, назвати свій особовий рахунок та повідомити актуальні дані. Бот повторить показники, щоб клієнт їх підтвердив. Після цього дані будуть автоматично внесені до бази.

«Ми максимально спростили процес передачі показників лічильників для клієнтів, – зауважує директор «Донецьких енергетичних послуг» Олександр Северін. – «Донецькі енергетичні послуги» приймають дані не лише за номерами телефону, а й в Особистому кабінеті та на Facebook».