За ініціативи Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації, Донецької торгово-промислової палати та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Донецькій області в рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Донецькій області на 2019-2020 роки проведено Дванадцятий регіональний конкурс «Підприємець року Донецької області - 2020».

За підсумкам засідання Експертної ради одними з фіналістів Конкурсу стали представники міста Покровськ:

- у номінації «Підприємець року в галузі торгівлі» переможцем визначено фізичну особу-підприємця Лисакова Олега Григоровича;

- у номінації «Підприємець року в галузі житлово-комунального господарства» лауреатом визначено фізичну особу-підприємця Машира Романа Вікторовича;

- у номінації «Start-Up року» лауреатами визначено фізичну особу підприємця Рачка Олександра Леонідовича та фізичну особу-підприємця Черногора Юрія Олександровича.

Як повідомляє Донецька обласна державна адміністрація, захід буде проведено шляхом розсилки нагород та дипломів. Зважаючи на пандемію COVID -19 і карантинні заходи, на великий жаль, цього року провести урочисту церемонію нагородження переможців не має можливості.

pokrovsk-rada.gov.ua