Продовжується поточний середній ремонт автодороги загального користування державного значення М-30 «Знам'янка – Луганськ – Ізварине» км 384+820 - км 388+820. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Донецькій області.

Автодорога ІІ категорії, яка прямує через міста Дніпро та Донецьк, поширює транспортні зв’язки району тяжіння із загальною мережею доріг України і відіграє важливу роль в економічному розвитку регіону, близького та далекого зарубіжжя.

Ділянка розташована біля м. Покровськ.

Наразі вже виконано фрезерування існуючого покриття, улаштування шару з органо-мінеральної суміші та вирівнювання гарячим крупнозернистим щільним асфальтобетоном.

Зараз відбувається улаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА -20) 1,5 км по одній смузі.

Далі плануються роботи з улаштування водовідводу, укріплення узбіччя шлаком та встановлення нових дорожніх знаків та нанесення розмітки.

Місця проведення робіт огороджені, техніка безпеки суворо дотримується, люди працюють у спецодязі, організовано реверсний рух, встановлені знаки та огорожа.

Завершити роботи по основному проїзду компанія «Славдорстрой» планує вже до кінця жовтня.