У Покровському районі протягом місяця проводилось профілактичне відпрацювання «Безпечні автомобільні дороги». Мета - зниження рівня аварійності та належного забезпечення дорожньої безпеки на території обслуговування.

За час відпрацювання наряди реагування патрульної поліції виявили 1738 фактів правопорушень на дорогах: порушення правил обгону та виїзду на смугу зустрічного руху, проїзду на заборонений сигнал світлофора та правил проїзду перехресть, пішохідних переходів, відсутність документів на право керування та інші.

До відповідальності притягнуто 143 водії, які знаходилися у стані сп'яніння. Відносно правопорушників складено протокол про адміністративні правопорушення за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як повідомляє Поліція Донеччинипрофілактичні відпрацювання в області проводились на території Бахмутського, Покровського, Краматорського та Волноваського району. За місяць було виявлено 357 фактів керування транспортними засобами у стані сп'яніння. Усього на автошляхах області правоохоронці задокументували 5753 порушення правил дорожнього руху.