Бійці територіальної оборони Покровської громади отримали автомобіль від громадської організації «Платформа спільних дій» з міста Авдіївка. Про це повідомили у Покровській міській військовій адміністрації.

Ключі від транспортного засобу бійцям добровольчого батальйону «Покровськ-1» вручив народний депутат України Муса Магомедов, який днями з робочою поїздкою відвідав Донеччину. 

«Це важливий крок в забезпеченні наших військових необхідними ресурсами та технікою. Ми дуже вдячні громадській організації за її внесок в оборону нашої країни. Це суттєво наближає наших воїнів до перемоги», – зазначив командир добровольчого батальйону «Покровськ-1» Михайло Кірсанов.

Як зазначають у Покровській МВА, з початку повномасштабного вторгнення Авдіївська платформа спільних дій стала надійним партнером Покровської громади у вирішенні гуманітарних питань. Завдяки підтримці благодійників активно реалізовуються проєкти в різних сферах життєдіяльності Покровської ТГ.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в гуманітарному штабі Селидівської МВА відзначили річницю заснування та підбили підсумки першого року роботи.